Kyllingesalat.jpg
MARINERET KYLLINGESALAT 
-  4 personer
1 kylling - ca 1.200 g
1 icebergsalat-hoved
4 stilke bladselleri
75 g nødder 
Marinade:
1 1/2 dl vindruekerneolie
3/4 dl hvidvinseddike
4 fed hvidløg
salt og peber
Kyllingen koges, og kødes skæres i mindre stykker. 
Pisk marinaden sammen, læg kødet i og lad det trække til næste dag.
Snit salat og bladselleri og bland det i marinaden umiddelbart inden serveringen. Salaten pyntes med de hakkede høddekerner.
Salaten serveres som forret sammen med lune flutes.
madpyramide_668661a.jpg
x
Hvidløgscreme.jpg
HVIDLØGSCREME 
- 4 personer

1 dl mayonaise

1 dl creme fraiche 18 %

3-4 fed hvidløg

1 bdt bredbladet persille

1 spk grovkornet sennep

½ citron

Salt og peber

Hak hvidløg og persille. Vend det hele sammen med mayonaise, creme fraiche, sennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.

madpyramide_668661a.jpg
x
madpyramide_668661a.jpg
x
madpyramide_668661a.jpg
x

 

ART2JOY by VIBEKE JOHANNESSEN / Odensevej 5, Nr. Søby, 5792 Årslev / Tlf. +45 4157 6729 / Mail: vibeke@art2joy.dk 

 

Ønsker du at købe eller gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, kontakter du Vibeke Johannessen på

tlf: +45 4157 6729 / mail: vibeke@art2joy.dk