top of page

MARINERET KYLLINGESALAT
- 4 personer
1 kylling - ca 1.200 g
1 icebergsalat-hoved
4 stilke bladselleri
75 g nødder
Marinade:
1 1/2 dl vindruekerneolie
3/4 dl hvidvinseddike
4 fed hvidløg
salt og peber
Kyllingen koges, og kødes skæres i mindre stykker.
Pisk marinaden sammen, læg kødet i og lad det trække til næste dag.
Snit salat og bladselleri og bland det i marinaden umiddelbart inden serveringen. Salaten pyntes med de hakkede høddekerner.
Salaten serveres som forret sammen med lune flutes.

x

HVIDLØGSCREME
- 4 personer
1 dl mayonaise
1 dl creme fraiche 18 %
3-4 fed hvidløg
1 bdt bredbladet persille
1 spk grovkornet sennep
½ citron
Salt og peber
Hak hvidløg og persille. Vend det hele sammen med mayonaise, creme fraiche, sennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.

x

x

x
bottom of page