Kunst til glæde / Kunsten at glæde

Efter et ekstraordinært travlt forår er jeg nu ved at komme til tasterne, og glæder mig til at fortælle om oplevelser fra mit liv, med malerier, indretning, interesse for have og det at få noget til at gro og meget andet.

I denne første udgave af min blok viser jeg lige lidt af mine billeder, og hvordan de præsenterer sig i vores hjem på Odensevej 5, Nr. Søby, 5792 Årslev. Jeg har åbent atelier/galleri så ring på 41576729 og få en aftale om besøg.

Kom gerne med kommentarer til det du ser :-)

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 

ART2JOY by VIBEKE JOHANNESSEN / Odensevej 5, Nr. Søby, 5792 Årslev / Tlf. +45 4157 6729 / Mail: vibeke@art2joy.dk 

 

Ønsker du at købe eller gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, kontakter du Vibeke Johannessen på

tlf: +45 4157 6729 / mail: vibeke@art2joy.dk