top of page

ÅBENT HUS I GALLERI ART2JOY

Det er søndag den 28. maj 2017 kl. 11 - 16

Jeg er i gang med forberedelse til flere udstillinger i august og september måneder, bl.a. ved Galerie Numas Igra i Languedoc-Roussillon i Frankrig og ved firmaer i det fynske.

Ved mit ÅBENT HUS i Galleri ART2JOY i maj måned er der derfor ekstra meget nyt at se. Jeg har skiftet alle malerier ud på væggene i vores midtfynske gallerihjem og samtidig gjort god plads til de nye malerier i mit atelier.

Søndag i Kristi Himmelfartsferien er derfor oplagt til en udflugt til hjertet af Fyn. Kig gerne ind på Odensevej 5, Nr. Søby, 5792 Årslev og se mine glade malerier LIVE, i HJEMLIGE OMGIVELSER og med PENSLERNE inden for rækkevidde.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page