top of page

ÅBENT HUS I GALLERI ART2JOY


Så er der igen gang i Galleri ART2JOY

Sommeren er næsten ovre og jeg har dejlige oplevelser med i bagagen.

Turen til og udstillingen i Galerie Numas Igra i Saint-Ambroix i Sydfrankrig var helt igennem en fantastisk oplevelse. Det var første gang, at vi var i det sydfranske, og besøget gav dels mulighed for en tæt kontakt til de lokale, dels mulighed for at besøge gallerier og museer.

Nu er jeg hjemme igen fuld af energi og med meget inspiration og mange ideer i rygsækken, og jeg skal rigtig i gang igen - nu når aftenerne bliver længere.

Læg søndagsudflugten til hjertet af Fyn, nærmere bestemt til Odensevej 5, Nr. Søby, 5792 Årslev og se mine glade malerier LIVE, i HJEMLIGE OMGIVELSER og med PENSLERNE inden for rækkevidde.

Jeg holder som sædvanligt ÅBENT HUS i Galleri ART2JOY sidste søndag i måneden, så kig ind og se hvad jeg arbejder med. Det er også altid muligt at komme på besøg - så slå på tråden, og lad os finde et tidspunkt.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page