top of page

SØNDAGSÅBENT I GALLERI ART2JOY


Lette damer luftes

Foråret er lige om hjørnet, og denne skønne spirede årstid har inspireret mig til en serie ”lette” damer.

Der holdes ÅBENT HUS i GALLERI ART2JOY, søndag den 25. januar 2018 kl. 11 – 16, hvor damerne luftes.

Galleri ART2JOY ligger på Odensevej 5 i Nr. Søby, - lige i hjertet af Fyn.

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY. Vores hjem er både mit galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde kan se billeder hænge i ”vante rammer” , få en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Læg søndagsturen til Galleri ART2JOY - her må du gerne blive "mere end 5 minutter"

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page