top of page

GALLERI ART2JOY ER I FORÅRSHUMØR


ÅBENT HUS i GALLERI ART2JOY SØNDAG DEN 29. APRIL 2018 KL. 11 - 16.

Kig ind på Odensevej 5 i Nr. Søby, - lige i hjertet af Fyn og se de seneste nyheder i Galleri ART2JOY.

I mit atelier arbejder jeg med abstrakte udtryk i lette og luftige farver - tror da lige, at det er foråret, der spiller mig et puds. De "lette" damer har også fået et par nye veninder, som vil blive luftet i galleriet.

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY. Vores hjem er både mit galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde kan se billeder hænge i ”vante rammer” , få en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Læg søndagsturen til Galleri ART2JOY - her må du gerne blive "mere end 5 minutter"

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page