top of page

DER ER GANG I GALLERI ART2JOY

KIG IND SØNDAG DEN 27. MAJ 2018 KL. 11 - 16.

Sikken et fantastisk forår vi har - MAJ måned har da været noget af det SKØNNESTE.

Mine to QUINDER er helt i HOPLA og slår dørene op til endnu et ÅBENT HUS i Galleri ART2JOY.

Kig ind på søndag mellem kl. 11 og 16 til en snak ...... viske tiske viske .... de har sat nogle velsmagende "bobler" på køl ;-)

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY. Vores hjem er både mit galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde kan se billeder hænge i ”vante rammer” , få en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Læg søndagsturen til Galleri ART2JOY - her må du gerne blive "mere end 5 minutter"

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page