top of page

ÅBENT HUS I GALLERI ART2JOY

Lørdag den 25. august kl. 11 – 16

er der åbent hus i Galleri ART2JOY.

Sommeren går på held og de fleste af os har fået ladet op og puttet rigtig gode minder i livets rygsæk - en sommer der også har budt på maleglæde, oprydning i mit atelier og ny inspiration til billeder i Galleri ART2JOY

Kom, kig ind og lad dig inspirere når Galleri ART2JOY i Nr. Søby holder åbent hus søndag den 25. august 2019 kl. 11 – 16. Der er mange nyheder i udstillingen, men også et rigt udvalg af billeder til rigtig gode priser. I forbindelse med oprydning i atelieret har jeg fundet nogle billeder frem, der sælges med op til 50 % rabat. Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY, Odensevej 5 i Nr. Søby. Galleri ART2JOYVores hjem er både galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde ser billeder hænge i "vante rammer" , får en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af. Jeg arbejder både med abstrakte billeder, hvor det er farvernes spil der fascinere, og med figurative udtryk, hvor fokus primært er på portrætter og de menneskelige udtryk. Jeg glæder mig til at møde hver og en, der lægger søndagsturen til Galleri ART2JOY. Tag et kig på min hjemmeside art2joy og på Facebook og Instagram: art2joy og se mere til mine aktiviteter. Døren er åben og alle er HJERTELIG velkommen

”Vi bliver så glade af at se på dine billeder”

eller

”Sikke skønne, glade farver, du maler med”

er kommentarer, der ofte høres fra besøgende.

Jeg åbner også gerne dørene for besøg efter aftale og tilbyder tillige hjemmebesøg.

Det vil være muligt at få forslag til indretning med billeder og få billederne på prøve.

Ring blot 4157 6729 og få en aftale om besøg i galleriet eller i hjemmet.

Jeg glæder mig til vi ses

KH Vibeke, ART2JOY

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page