top of page

WHAT - er der åbent hus v. Vibeke Johannessen, ART2JOY ?


TART2JOY holder åbent atelier

AART2JOY holder åbent atelier

Åbent hus ved billedkunstner Vibeke Johannessen, art2joy.


KUNST TIL GLÆDE / KUNSTEN AT GLÆDE - det er visionen og min store passion for at male.


Vibeke Johannessen glæder sig over processen, arbejdet med farvespil og udtryk, og den mangfoldighed, den kunstneriske verden indeholder. Kunsten udstråler energi og begejstring og spreder glæde, hvor den kommer frem.


Når penslen sættes på staffeliet for at male, kan det i starten ligne en løs komposition, men efterhånden som billedet skrider frem, bliver det mere og mere kontrolleret - et par prikker her, en streg eller skygge der, noget males over og andet skærpes i farven.


I processen eksperimenteres med forskellige teknikker og udstyr. For at finde frem til det "rigtige" udtryk i det abstrakte maleri, er der stor bevidsthed om valg af farversammensætning.

Fri entré


Når penslen sættes på staffeliet for at male, kan det i starten ligne en løs komposition, men efterhånden som billedet skrider frem, bliver det mere og mere kontrolleret - et par prikker her, en streg eller skygge der, noget males over og andet skærpes i farven. I processen eksperimenteres med forskellige teknikker og udstyr. For at finde frem til det "rigtige" udtryk i det abstrakte maleri, er der stor bevidsthed om valg af farversammensætning. Fri entré

IL GLÆDE / KUNSTEN AT GLÆDE – det er visionen og min store passion for at male.

glæder mig over processen, arbejdet med farvespil og udtryk, og den mangfoldighed, den kunstneriske verden indehoKNST lder. Mi n kunst udstråler energi og begejstring og spreder glæde, hvor den kommer frem.

Når jeg sætter mig til staJegffeliet for at male, kan det i starten ligne en løs komposition, men efterhånden som billedet skrider frem, bliver det mere og mere kontrolleret – et par prikker her, en streg eller skygge der, noget males over og andet skærpes i farven. I processen eksperimenterer jeg med forskellige teknikker og udstyr. For at finde frem til det ”rigtige” udtryk i billedet, er jeUg samtidig meget bevidst om mit valg af farversammensætning.KUNST TIL GLÆDE / KUNSTEN AT GLÆDE – det er visionen og min store passion for at male.

Jeg glæder mig over processen, arbejdet med farvespil og udtryk, og den mangfoldighed, den kunstneriske verden indeholder. Min kunst udstråler energi og begejstring og spreder glæde, hvor den kommer frem.

Når jeg sætter mig til staffeliet for at male, kan det i starten ligne en løs komposition, men efterhånden som billedet skrider frem, bliver det mere og mere kontrolleret – et par prikker her, en streg eller skygge der, noget males over og andet skærpes i farven. I processen eksperimenterer jeg med forskellige teknikker og udstyr. For at finde frem til det ”rigtige” udtryk i billedet, er jeg samtidig meget bevidst om mit valg af farversammensætning.


Åbent hus ved billedkunstner Vibeke Johannessen, art2joy. KUNST TIL GLÆDE / KUNSTEN AT GLÆDE - det er visionen og min store passion for at male. Vibeke Johannessen glæder sig over processen, arbejdet med farvespil og udtryk, og den mangfoldighed, den kunstneriske verden indeholder. Kunsten udstråler energi og begejstring og spreder glæde, hvor den kommer frem. Når penslen sættes på staffeliet for at male, kan det i starten ligne en løs komposition, men efterhånden som billedet skrider frem, bliver det mere og mere kontrolleret - et par prikker her, en streg eller skygge der, noget males over og andet skærpes i farven. I processen eksperimenteres med forskellige teknikker og udstyr. For at finde frem til det "rigtige" udtryk i det abstrakte maleri, er der stor bevidsthed om valg af farversammensætning. Fri entréOpmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page