top of page


Kunst til glæde / Kunsten at glæde

En af livets store glæder er, at udforske mine kreative sider ved at eksperimentere med malerier. At skulle igang med det hvide lærred, kan både være meget indbydende men samtidig skræmmende, fordi processen står som et spejl og venter på én. 
Jeg arbejder primært med akryl, gerne i kraftige farver, og med anvendelse af forskellige medier. Både motiv og farvevalg har stor betydning, og bliver på een gang et udtryk for mine tanker, følelser og livets oplevelser. Jeg arbejder på at give malerierne liv og harmoni, og gerne med et unikt udtryk.
Kunsten og glæden, som udspringer af malerierne, må gerne give inspiration i hverdagen, både i virksomheder og i de private hjem. 
Lad dig inspirere af kompositionerne i billederne, og tag det som afsæt, hvis du ønsker et helt personligt maleri. Billedet bliver udgangspunkt for en snak om DINE ønsker til farvesammensætning og størrelse m.v. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, når det gælder udsmykning af dit private hjem eller din virksomhed, eller hvis du er på udkig efter en gaveide til en særlig lejlighed. Det er gratis og uforpligtende.

bottom of page