top of page

ÅBENT HUS - SØNDAG DEN 29. JANUAR 2023 KL. 11-15Uuuuuuhhhh - det er så bare så dejligt at starte på et nyt år og årets første ÅBENT HUS er lige om hjørnet.

Jeg har arbejdet noget med mine abstrakte malerier. Specielt de større lærreder har fået min opmærksomhed. De store farvestrålende malerier passer fantastisk til nutidens moderne indretning og giver lige et ekstra pift til indretningen.

Foråret er også lige om hjørnet. Du står måske og mangler noget til en nymalet væg, en ny indretning eller bare fordi ? Ja, spørgsmålet er om et af mine malerier skal hænge hos dig?

Kig ind og se hvad jeg arbejder med - farverne er klare og harmoniske, og strøgene er vilde og intuitive.


Hvis du er optaget den 29. januar, så HUSK, at jeg træffes i mit atelier torsdage ml. 12 og 17. Det er også altid muligt, at få en aftale uden for åbningstiderne. Ring til mig på 4157 6729, så finder et tidspunkt.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page