top of page

MID SEASON SALE i Galleri ART2JOY

Jeg har været igang med forårsrengøringen i mit atelier og har fundet gode malerier frem til RIGTIG GODE PRISER.

KOM TIL MID SEASON SALE

søndag den 30. april 2017 kl. 11 - 16

Samtidig er der mulighed for at se nogle af mine nyeste malerier, hvor jeg har fokus på udtryk og kropssprog. Jeg er fascineret af kvindelige udtryksformer og HELE det usagte - dvs hvor kropssprog og mimik siger mere end ord.

Med de nyeste malerier prøver jeg at illustrere disse stemninger, følelser og reaktioner.

Det er op til dig at finde din egen fortolkning af udtrykket.

Snup en tur på Margueritruten, og lad søndagsturen gå til det skønne Midtfyn - tag et PITSTOP ved Galleri ART2JOY og få en snak om kunst, farver og teknikker. Det kan være, at jeg har noget der kan friste.

Håber du har lyst at kigge ind.

Kunst skal ses LIVE, i hjemlige omgivelser og med penslerne inden for rækkevidde.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page