top of page

Fra YT til NYT 9 / 9

Foråret er gået og siden sidste opdatering, er de sidste bygningsmæssige ting blevet afsluttet.

Hus, garage, skur, græs, terrasser, indkørsel og belysning er gjort færdige, og er blevet helt som ønsket.

Sparring med Anders fra PH Byg og hans team har været en RIGTIG spændende og udbytterig proces, og fleksibiliteten i procesforløbet, har gjort, at vi løbende har fået tilpasset huset, så det nu er HELT som "os" = Det er et Niels Chresten og Vibeke-hus :-)

Køkken, garderober m.v. fra Svane Køkkenet er blevet færdigmonteret af René fra Snedker- og Inventarfirma Peter Thuesen, Ryslinge. René har ydet en formidabel service og givet god sparring undervejs i monteringen.

Korinth Entreprenør har i denne fase stået for belægning i indkørsel og på terrassen i haven - samarbejdet med Jørn og hans folk, og løsningen, er til fem stjerner.

Der er kommet lamper / belysning op både ude og inde. Også her har sparringen / samarbejdet fungeret til vores fulde tilfredshed, så Nikolaj med team fra Faaborg El skal have STOR ros for deres indsats.

Peders Skovservice fra Horne har sat rækværk op i det østlige skel og har sørget for, at der er græs i haven. Også her er det med vores fulde tilfredshed, at samarbejde og sparring er forløbet. Heldigvis har "det danske sommervejr" været med os, så plænen hurtigt blev grøn og brugbar.

Nu venter blot beplantning mv. efter haveplan udarbejdet af Janne Fuglsang fra Fuglsang Haver. Det bliver spændende, at komme igang med den del af arbejdet, så efterår ... kom bare an .... VI ER KLAR :-)

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page