top of page

UDSAAAAALG


Nu er der atter ÅBENT ATELIER i GALLERI ART2JOY – og denne gang med UDSAAAAALG

JANUAR MÅNED er UDSALGSMÅNED. Dette gælder også i GALLERI ART2JOY.

Jeg har sorteret godt og grundigt i mine billeder og fundet et flot udvalg frem, som jeg sælger med RIGTIG FINE RABATTER

Kig endelig ind i GALLERI ART2JOY

SØNDAG DEN 14. JANUAR 2018 KL. 11 – 16

og GØR EN GOD HANDEL.

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY, Odensevej 5 i Nr. Søby.

Vores hjem er både mit galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde kan se billeder i ”vante rammer”, få en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

De sidste årstid har jeg, ud over de abstrakte billeder, arbejdet med de figurative udtryk med fokus på portrætter og de menneskelige udtryk. Kropssprog og mimik siger ofte mere end ord, og at ramme netop den bestemte stemning eller følelse i billedet er både udfordringen og min motivation.

Tag et kig på min hjemmeside www.art2joy.dk og på Facebook og Instagram, under hhv art2joy (abstrakte billeder) og art2joy_figurative (figurative billeder) og se mere til mine aktiviteter.

Døren er åben og alle er velkommen

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page