top of page

INSPIRATION - EN FANTASTISK SOMMER

GALLERI ART2JOY HOLDER ÅBENT HUS SØNDAG DEN 26. august 2018 KL. 11 - 16.

Jeg har nydt den fantastiske danske sommer med sol fra en skyfri himmel og ikke mindst de fantastiske solnedgange - som "lidt" farvenørd er det inspirerende at se hvilke nuancer solen kan bringe i skumringen ... fra blå over violet til rød, orange gul. Kom og se hvordan solnedgangene kan genspejles i mine nyeste værker.

I mit atelier arbejder jeg med abstrakte udtryk hvor farvespil og kompositioner er i fokus.

De "lette" damer har fået et par nye veninder.

Som noget nyt er jeg igang med en serie med børn og bamser .... det ukendte, det uudforskede, det udviklende, det ubesejrede, det udfordrende, det ultimative ... børn på vej i livet ... fra det nære og trygge mod det ukendte og uopdyrkede.

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY. Vores hjem er både mit galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde kan se billeder hænge i ”vante rammer” , få en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Læg søndagsturen til Galleri ART2JOY - her må du gerne blive "mere end 5 minutter"

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page