top of page

EFTERÅRET ER STEARINLYSENES TID


WUP WUP - SÅ SLÅR GALLERI ART2JOY ATTER DØRENE OP TIL ÅBENT HUS

Der er "luftet ud", flyttet lidt om og kommet nye billeder til salg, så kig ind til ÅBENT HUS i Galleri ART2JOY

SØNDAG DEN 30. SEPTEMBER 2018 KL. 11 - 16.

ART2JOY står for "Kunst til glæde / Kunsten at glæde"

Jeg arbejder både med abstrakte udtryk hvor farvespil og kompositioner er i fokus, og med det figurative, hvor mit fokus er på de udtryk og følelser som ansigter kan udstråle - det usagte siger ofte mere end ord.

Mit motto er, at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER OG MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY. Vores hjem er både mit galleri og atelier. Det betyder, at man som kunde kan se billeder hænge i ”vante rammer” , få en snak om størrelser, farvevalg, indretning, belysning og meget mere. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Læg søndagsturen til Galleri ART2JOY - her må du gerne blive "mere end 5 minutter"

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page