top of page

JANUAR er traditionen tro ... UDSAAAALG

Galleri ART2JOY i Nr. Søby holder åbent hus og UDSAAAALG

søndag den 27. januar 2019 kl. 11 – 16.

Jeg har sorteret godt og grundigt i mine billeder og fundet et flot udvalg frem, som jeg sælger med RIGTIG FINE RABATTER.

Kig endelig ind i GALLERI ART2JOY SØNDAG DEN 27. JANUAR 2019 KL. 11 – 16 og GØR EN GOD HANDEL.

Jeg har hørt, at jeg maler glade billeder. Det varmer mit hjerte og det stemmer også helt overens med visionen for min kunst. Mit gallerinavn: ART2JOY som står for Kunst til glæde / Kunsten at glæde.

Jeg brænder for at KUNST SKAL SES LIVE, I HJEMLIGE OMGIVELSER og MED PENSLERNE INDEN FOR RÆKKEVIDDE. Det er der rig mulighed for, når man besøger Galleri ART2JOY, Odensevej 5 i Nr. Søby. Vores hjem er både mit galleri og atelier. Som kunde kan du se mine billeder hænge i ”vante rammer”. Vi kan få en snak om motiver, størrelser, farvevalg, indretning og belysning – alt sammen noget der har betydning, når hjertet brænder for kunst. Det er samtidig muligt at få et indblik i de ting jeg arbejder med i mit atelier, få en snak om metoder og motivation, valg af motiver og hvilke teknikker jeg benytter mig af.

Tag et kig på min hjemmeside www.art2joy.dk og på Facebook og Instagram, under art2joy (abstrakte billeder) og art2joy_figurative (figurative billeder) og se mere til mine aktiviteter. Døren er åben og alle er velkommen – og du må gerne blive mere end 5 minutter”

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page